Conectează-te cu noi

Eveniment

Cioban din Sânmărghita, bătut crunt de un alt bărbat

Publicat acum

pe

cioban batut in Sanmarghita

Un cioban în vârstă de 48 de ani din localitatea Sânmărghita a fost bătut săptămâna trecută de un un alt bărbat și a ajuns la spital.

Ciobanul bătut abia s-a externat, după ce-a stat începând de sâmbăta trecută, după incident, la Spitalul Municipal din Dej. Are braţul stâng fracturat, pus în ghips şi capul spart de la loviturile primite de la ciobanul unei turme din vecinătate, originar din Branişte, judeţul Bistriţa-Năsăud.

„Era teribil de băut şi probabil, împins din spate de alţi ciobani, a venit să-l bată pe un băiat de la noi de la ciurdă. Eu am vrut să preîntâmpin evenimentul şi l-am trimis pe copil la miei, în spate, iar ciobanul s-a concentrat atunci pe mine. M-a pocnit în moalele capului şi în mână, cu o bâtă, iar eu în momentul următor m-am prăbuşit şi n-am mai ştiut de mine”, a povestit bărbatul pentru ziuadecj.ro.

O ambulanță l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Dej pentru a primi îngrijiri medicale. Omul este decis să își facă dreptate și tocmai de aceea s-a deplasat la Cluj pentru a obţine un certificatul medico-legal.

Citește mai multe pe ziuadecj.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER