Conectează-te cu noi

Eveniment

Cioban din zona Dejului, acuzat că își viola fiica. Grozăviile se petreceau de câțiva ani

Publicat acum

pe

Caz incredibil la Dej, unde un cioban este acuzat că și-ar fi violat în mod repetat fiica, pe parcursul mai multor ani.

În concret, ciobanul din zona Dejului este acuzat de agresiune sexuală în formă continuată în dauna propriei fiice, în vârstă de 13 ani, scrie BZC. Bărbatul se află actualmente în stare de arest preventiv și așteaptă să fie judecat pentru infracțiunile de care este acuzat.

Organele de poliție au ajuns să aibă cunoștiință despre infracțiunile la care minora era supusă doar cu ocazia audierii acesteia, ca urmare a nenumăratelor dispariții voluntare de acasă. Cu alte cuvinte, copila de 13 ani le-a povestit polițiștilor de la secția 5 Poliție Rurală Dej despre faptul că este victima unor agresiuni sexuale venite din partea tatălui, motiv pentru care fuge mereu de acasă.

Audiată în fața organelor de poliție, mama minorilor și soția inculpatului a relatat cum acesta din urmă îi agresa fizic în mod constant pe ea și cei cinci copii, femeia făcând și o plângere penală în anul 2018, pe care a retras-o ulterior pentru că s-au împăcat. În mod șocant, din câte se pare femeia ar fi recunoscut că avea cunoștiință despre faptul că soțul ei ar agresa-o sexual pe fiica cea mai mică, însă s-a temut să meargă la poliție, notează aceeași sursă.

Având în vedere că agresiunile ar fi început în cursul anului 2018, iar la momentul actual victima are 13 ani împliniți, rezultă faptul că ciobanul și-ar fi violat copila încă de când aceasta avea doar 9 ani. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

sursă: BZC

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER