Conectează-te cu noi

Politic

Cioloş: ”Alianţa 2020 merge la europarlamentare”. ÎCCJ a admis contestaţia USR-PLUS la decizia BEC

Publicat acum

pe

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis contestaţia formulată de USR şi PLUS împotriva deciziai BEC prin care a respins protocolul de constituire al alianţei electorale „Alianţa 2020 USR-PLUS”.

”Acum aveţi cu cine vota! Alianţa 2020 merge la europarlamentare! Aşa cum ne aşteptam, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au votat în favoarea Alianţei noastre! Lupta continuă cu şi mai mult avânt. Vă mulţumim pentru efortul, implicarea şi răbdarea voastră. Împreună vom reuşi”, a anunțat Dacian Cioloş, liderul PLUS.

Vă reamintim, Biroul Electoral Central (BEC) a publicat, joi, decizia prin care a respins protocolul de constituire al alianţei electorale „Alianţa 2020 USR-PLUS”, motivând că în documente preşedinţi ai formaţiunilor sunt Nicuşor Dan şi Daneş Raluca, nu Dan Barna şi Dacian Cioloş. Dej24.ro a scris despre acest subiect AICI.

Ulterior, Alianţa USR-PLUS a depus, vineri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie contestaţia cu privire la decizia BEC prin care a respins protocolul de constituire al alianţei electorale „Alianţa 2020 USR-PLUS”. Contestaţia a avut 18 pagini de argumente juridice şi a fost pregătită de o echipă de șase jurişti şi avocaţi din partea celor două partide.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER