Conectează-te cu noi

Sport

Ciprian Deac a vorbit despre situația CFR-ului

Publicat acum

pe

ciprian deac la digi

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac a declarat, aseară, că nu ar fi crezut niciodată că gruparea ardeleană se va lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Fotbalistul din Dej a acordat un interviu pentru Digisport în care a spus că „e o diferență mare între echipa din tur și cea de acum. Au venit jucători de la juniori, care nu au experiență, nu te poți baza pe ei. Suntem 13-14 jucători și cu ei vom merge la luptă. Asta e situația, trebuie să luptăm. Dacă îmi spunea cineva că voi lupta cu CFR-ul la retrogradare nu credeam niciodată”, a explicat mijlocașul.

Deac a vorbit și despre depunctarea CFR-ului. ”Din punctul meu de vedere, noi, jucătorii, nu suntem de vină cu nimic. Ne-am făcut treaba, am adunat puncte. Nu e corect, am muncit pentru ele! E o situație neplăcută, să știi că acum două luni te luptai pentru campionat și acum ai șanse mici să scapi de la retrogradare. Ne va fi foarte greu, pentru că suntem 13-14 jucători. Acum, un titular a luat roșu, altul s-a accidentat, nici nu știu cu cine vom intra etapa viitoare. Sper să strângem 11 jucători și să ne prezentăm la meci. E o situație foarte grea”, a spus Deac pentru aceeași sursă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER