Conectează-te cu noi

Eveniment

Circula cu viteză și având permis fals pe o stradă din Dej. Polițiștii l-au oprit

Publicat acum

pe

Ieri, în jurul orei 16.30, poliţiştii Biroului Rutier Dej au depistat un bărbat de 27 de ani, din municipiul Gherla, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bistriţei din municipiul Dej, cu o viteză care depăşea limita legală pentru sectorul respectiv de drum (88 km/h în localitate).

În urma verificării documentelor prezentate de bărbat, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu este deţinător de permis de conducere, iar permisul prezentat este fals. Verificând actele autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu avea încheiată poliţa obligatorie pentru răspundere civilă în caz de accident.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Față de cel în cauză, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, la expirarea acesteia, cel în cauză să fie prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER