Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

UPDATE! Circulație feroviară blocată pe relația Cluj-Napoca – Sighetu Marmației! Un tren de călători a deraiat

Publicat acum

pe

....

FOTO – Antena 3

Circulaţia feroviară este blocată, joi dimineaţa, între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, din judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre de pe versant, pe liniile de cale ferată, transmite Mediafax. Potrivit reprezentanților CFR, patru trenuri sunt afectate.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia este blocată pe Secţia de cale ferată 409, între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, din judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre de pe versantul muntelui pe liniile de cale ferată, la kilometrul 9+800.

....

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Reprezentanţii CFR SA au transmis că primul vagon al trenului 4111 a deraiat de un boghiu între Valea Vişeului şi Leordina, din cauza zăpezii şi a pietrelor căzute de pe versant.

Niciunul din cei 11 pasageri nu a fost rănit. La faţa locului se intervine cu utilaje pentru repunerea pe ţină a boghiului”, a spus purtatorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Reprezentanţii CFR precizează că linia de tren, pe ruta Sighetu Marmației-Cluj Napoca, este închisă circulației feroviare, iar pentru continuitatea călătoriei se asigură trasnsportul cu microbuze pe relaţia Vişeu de Jos-Sighetu Marmaţiei.

ACTUALIZARE:

Secţia de cale ferată Valea Vişeului – Leordina a fost redeschisă la ora 12:05, primul tren care va tranzita această zonă fiind trenul R 4656, cu plecare la ora 15:31 din staţia Valea Vişeului, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Conform unui comunicat, circulaţia feroviară în această zonă se va desfăşura în perioada următoare sub atenta supraveghere a personalului feroviar de specialitate, din cadrul Regionalei CF Cluj.

Menţionăm faptul că pentru redeschiderea circulaţiei feroviare, între staţiile Valea Vişeului şi Leordina, personalul feroviar de intervenţie a acţionat conform procedurilor specifice pentru ridicarea şi repunerea pe şină a vagoanelor deraiate şi cu utilaje speciale pentru îndepărtarea stâncilor prăbuşite de pe versant şi eliberarea liniei de cale ferată”, se precizează în comunicat.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER