Conectează-te cu noi

Naţional

Cîțu: Avem acest plan, să revenim la normalitate la 1 iunie | Vor fi organizate evenimente-PILOT

Publicat acum

pe

Premierul Florin Cîțu a declarat, azi, că autoritățile doresc să redeschidă industria turismului la 1 iunie. Șeful executivului a mai anunțat că în domeniul spectacolelor vor fi organizate primele evenimente-pilot și în funcție de rezultatele acestora, se va lua o decizie.

”Noi vom redeschide sau avem acest plan de a reveni la normalitate la 1 iunie și eu cred că asta doresc toate restaurantele în România și cei din activitatea HoReCa – să revină la normalitate, oamenii să fie angajați, să lucreze, să primească un salariu, de aceea avem această campanie de vaccinare și o accelerăm în această perioadă, ca la 1 iunie să putem să revenim la normalitate și am dat pentru acest sector câteva indicii, câteva propuneri. Chiar în acest moment, comitetul interministerial se întâlnește și veți vedea că sunt mai multe soluții pe masă”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Șeful executivului a anunțat că pentru industria de divertisment vor fi organizate în perioada următoare, la București, spectacole-pilot și sunt discuții și pentru Cluj. În funcție de rezultate, se va lua o decizie.

”După ce avem aceste informații putem să vorbim mai mult, dar, când vom ajunge la 1 iunie și vom aveam 5 milioane de persoane vaccinate, putem să discutăm altfel despre situație. Dacă nu ne vaccinăm, orice scenariu pe care noi îl punem pe masă, va fi complicat să mergem cu el înainte”, a precizat Cîțu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER