Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cîțu: ”Cluj-Napoca, printre primele orașe care vor deschide economia” | 30% din populație vaccinată

Publicat acum

pe

Cluj-Napoca are o campanie de vaccinare de succes, a declarat Florin Cîțu. Premierul a precizat că aproape 30% din populația Clujului este deja imunizată.

”Aveţi aici la Cluj, o campanie de vaccinare de succes şi în curând veţi depăşi 30% de persoane vaccinate. Ştiţi foarte bine că obiectivul naţional este de a avea prima bornă şi a începe redeschiderea economiei la 35% de persoane vaccinate”, a declarat premierul Florin Cîţu. Acesta i-a spus primarului Boc că este foarte probabil ca municipiul Cluj-Napoca să își deschidă economia mai repede decât alte orașe.

Cîțu a mai spus că a avut o întâlnire cu organizatorii de mari evenimente și cu primarul Emil Boc.

”Astăzi am avut o întâlnire împreună cu domnul primar Emil Boc şi cu organizatorii de mari evenimente. A fost o întâlnire foarte bună din mai multe puncte de vedere, o discuţie informală şi avem susţinerea domniilor lor pentru campania de vaccinare. Mesajul a fost foarte bine înţeles. Putem să vorbim şi de festivaluri, de concerte, de a reveni la o viaţă normală doar cu o campanie de vaccinare de succes. Este condiţia necesară pentru a putea să redeschidem economia. Din partea noastră voi face tot ce este posibil să acomodăm, să vedem cum putem să redeschidem economia. Domniile lor sunt parte din Comitetul interministerial, prin intermediul Ministerului Culturii sau alte ministere. Soluţiile le vom discuta în perioada următoare, dar concluzia generală a fost: cu toţii vom participa public la susţinerea campaniei de vaccinare, este singura soluţie pe care o avem în acest moment”, a zis Florin Cîţu, într-o conferinţă presă susținută la Cluj-Napoca.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER