Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Clubul Impact Phoenix Dej, START proiectului „Comunicatorii Generației Z”. Elevii au învățat puțin din tainele fotografiei – FOTO

Publicat acum

pe

Sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej a găzduit ieri, 26 februarie, cu începere de la ora 16, prima activitate din cadrul proiectului „Comunicatorii Generatiei Z”, activitate implementată de membrii clubului IMPACT Phoenix Dej.

Prin intermediul acestui proiect, membrii clubului IMPACT Phoenix Dej doresc să identifice și să promoveze modele pozitive de tineri din comunitatea lor, care pot reprezenta o sursă de motivație şi de inspirație pentru toţi cei care doresc să schimbe România în bine.

Primul invitat care a vorbit în fața tinerilor a fost Marius Mariș, un tânăr din Cluj-Napoca pasionat de fotografie și design grafic. El și-a înființat propria afacere încă din clasa a X-a, totul începând ca un hobby. Este fotograf oficial la Snow Fest și fotograf de ocazie la Untold, Electric Castle, Ghibstock sau multe alte evenimente. Prin intermediul acestei profesii a reușit să facă cunoștință cu mulți artiști. Și-a început cariera de pe băncile școlii și datorită perseverenței și motivației de care a dat dovadă a ajuns să fie unul dintre cei mai buni.

Marius Mariș le-a arătat tuturor celor care au răspuns „prezent” invitației de a participa la acest eveniment drumul spre o afacere bine definită. Pe lângă aceasta, tânărul le-a făcut cunoștință adolescenților prezenți în sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej cu arta fotografiei și cu aparatul de fotografiat. Astfel tinerii au avut ocazia de a învăța ce este acela un obiectiv, câte tipuri de obiective există, ce înseamnă un timp de expunere, deschiderea diafragmei, sensibilitatea senzorului, dar și cât de importantă este încadrarea sau un subiect bine ales.

Prima activitate din cadrul acestui proiect s-a dovedit a fi un real succes, dovadă fiind numărul mare a celor care au răspuns invitației organizatorilor.

Comunicatorii Generației Z continuă, pe parcursul luniilor februarie-martie adolescenții din Dej vor mai avea posibilitatea de a interacționa cu modelele pe care le promovează clubul IMPACT Phoenix.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER