Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

CLUJ | 167 pacienți infectați cu noul coronavirus, internați

Publicat acum

pe

Prefectul a transmis că, la această oră, în spitatele dedicate din Cluj-Napoca sunt internați 167 pacienți infectați cu noul coronavirus.

Astăzi, 24 aprilie, situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 204 persoane în carantină, 308 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 167 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Alte cifre din ultimele 24 de ore, comunicate de prefectul Mircea Abrudean:

-Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 721

-Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse: 1.335

-Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 20

-Sancțiuni contravenționale aplicate – 130; valoare –293.336 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

-În domeniul situațiilor de urgență 161 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

-Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 51 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină/autoizolare sau către unitățile spitalicești pentru a primi îngrijiri de specialitate.

-64 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

-Au fost distribuite materiale de protecție către o unitate spitalicească, constând în 80 măști FFP2/FFP3, 50 de combinezoane de protecție biologică și 5 l dezinfectant.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER