Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cluj: 460 de tone de material antiderapant, împrăștiat pe drumurile județene

Publicat acum

pe

Pod DN1C Bunesti Gherla (3)

În cursul acestei dimineți, la nivelul judeţului Cluj nu s-au înregistrat drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia desfăşurându-se normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se incidente sau accidente rutiere.

În cursul nopţii s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ploaie şi vânt puternic în zonele de deal si câmpie, respectiv ninsoare în zona de munte – Ic Ponor, Mărişel şi Muntele Băişorii.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, pe timpul nopții s-a acţionat pe un număr de 21 de drumuri judeţene, dintre care pe 13 drumuri judeţene a intervenit SC Napoca Construcţii SA, iar pe 8 drumuri judeţene SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA, cu un total de 11 utilaje, dintre care 6 aparţinând SC Napoca Construcţii SA şi 5 utilaje aparţinând SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA.

În total, a fost folosită o cantitate totală de 460 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În această dimineață s-a acționat cu utilaje pentru împrăştierea de material antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei, respectiv pentru îndepărtarea obstacolelor de pe carosabil în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Cluj.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER