Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Cluj | Acțiune a forțelor de ordine pe raza întregului județ. Persoane și locații, verificate

Publicat acum

pe

....

Autoritățile au transmis un bilanț al acțiunilor desfășurate, pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență.

Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 587

....

Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină: 207

Locații de carantinare/izolare asigurate cu măsuri de ordine publică – 52

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 20

Sancțiuni contravenționale aplicate – 233 ; valoare – 493.150 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

59 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 9 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

54 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 583 persoane în carantină, 1.222 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 104 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. agneta

    2020-04-12 la 4:19:07 PM

    Nu exista nici o lege oficiala sa verifice pe cineva aflat in izolare sau autoizolare totul este abuz atata timp cat testarile se fac in functie de „functie” si bani politisti=militieni=Johanis 6 case=sica mandolina=subinginer ministru Vela=proasta Firea,Nimeni nu cunoaste aplicarea ordinului 414/2020 nici DSP nici doctorii de familie e jale (vedeti ce inseamna declararatia si ce este izolarea si cand incepe ea si cat dureaza, nu cand ai avut contactul si ai fost la serviciu inca 5 zile si apoi te-ai izolat 9 zile).Ce zici sirianule – dl Arafat?Dec;aratia e pe proprie raspundere si raspunde penal cine o completeaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER