Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cluj | Amenzi peste amenzi pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației

Publicat acum

pe

Prefectul Mircea Abrudean a transmis, prin intermediul unui buletin de presă, măsurile COVID-19 luate la nivelul județului Cluj în ultimele 24 de ore.

Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 747

Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină: 508

Locații de carantinare/izolare asigurate cu măsuri de ordine publică – 219

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 42

Sancțiuni contravenționale aplicate – 250 ; valoare – 502,309 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

116 salvatori din cadrul ISU, SAJ și operatori privați de asistență medicală de urgență au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 53 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

Peste 170 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 593 persoane în carantină, 1.222 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 96 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER