Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cluj | Concurs județean de matematică pentru elevii cu cerințe educative speciale

Publicat acum

pe

Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, instituție de învățământ special care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează concursul județean pentru elevii cu cerințe educative speciale din clasele II – VIII „Sunt și eu un mic matematician”.

Evenimentul va avea loc joi, 30 martie 2017, începând cu ora 13:00, urmând ca premierea să aibă loc în aceeași zi, de la ora 17:00.

Aflat la cea de-a patra ediție, proiectul vizează dezvoltarea potențialului fiecărui elev, creșterea adaptabilității școlare a copiilor cu dizabilități, creșterea stimei de sine și a încrederii fiecărui participant în forțele proprii.

Totodată, prin intermediul activităților derulate se urmărește implicarea a peste 150 de elevi şi a 30 de cadre didactice din școlile speciale din județul Cluj, încercându-se astfel să se ofere tuturor elevilor șanse egale de a participa la o pregătire de calitate și de a stimula pasiunea acestora pentru domeniul matematicii aplicate.

Concursul nu este o noutate pentru elevii dejeni, care și anul trecut s-au întors cu premii. La ediția din acest an vor participa opt elevi de la Școala Gimnazială Specială Dej, însoțiți de doi profesori.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER