Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cluj | Controale în baruri, săli de jocuri de noroc și pe terase – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, sub autoritatea Instituției Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării Mobile „Ștefan Cicio Pop”, poliţişti locali și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, au continuat activitățile în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

170 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat în ultimele 24 de ore, fiind controlate zonele aglomerate, societăți comerciale, baruri, terase și săli de jocuri de noroc, de pe raza întregului județ.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate peste 1.100 de persoane și au fost verificate circa 120 de societăți comerciale.

Totodată, au fost oprite pentru control aproximativ 110 mijloace de transport persoane, fiind verificat modul în care persoanele respectă măsurile de protecție pentru prevenirea răspândiri virusului COVID-19.

Nerespectarea acestor prevederi a impus aplicarea unui număr de 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.000 de lei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER