Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

CLUJ | Mai multe drumuri afectate de polei! Cum se circulă în județ

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 11 decembrie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 10 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 61 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 11 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi, se acţiona pe 7 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 11 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 2 drumuri judeţene, cu un utilaj. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 15 tone de material antiderapant.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri, s-a intervenit pe 7 drumuri judeţene, cu un utilaj.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER