Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cluj-Napoca | A pătruns mascat într-un magazin, a amenințat vânzătoarea și a plecat cu bani

Publicat acum

pe

Ieri, în urma activităţilor informativ – operative şi de cercetare efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat un bărbat, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 2 decembrie, în jurul orei 20.05, o persoană mascată ar fi pătruns în incinta unui magazin alimentar de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi, profitând de faptul că angajata societăţii se afla în partea din spate a  încăperii, a sustras suma de 2.250 de lei din casa de marcat.

Sesizând prezenţa acestuia în magazin, angajata, o femeie în vârstă de 33 de ani, a strigat după ajutor. Pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul ar fi ameninţat-o pe aceasta cu un obiect tăietor, ulterior părăsind magazinul.

În urma activităţilor specifice de cercetare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, persoana mascată a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Ghelari, judeţul Hunedoara.

Astfel, la data de 9 decembrie, poliţiştii clujeni, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au depistat bărbatul, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de acesta.

Azi, 10 decembrie, bărbatul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER