Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cluj-Napoca, din nou sub ape. Traficul a fost paralizat – FOTO

Publicat acum

pe

....

FOTO - Catalin Capusan (INFO TRAFIC CLUJ)

FOTO – Catalin Capusan (INFO TRAFIC CLUJ)

Municipiul Cluj-Napoca, alături de mai multe localități situate în imediata apropiere, au fost lovite, în această dimineață, de o ploaie torențială, care a paralizat traficul.

....

Ploaia căzută a făcut prăpăd în traficul clujean. Sute de persoane care se deplasau la serviciu au întârziat datorită traficului infernal din această dimineață, de pe mai multe artere din Cluj-Napoca. Apa s-a strâns pe carosabil, iar circulația s-a desfășurat cu dificultate.

O situație mai deosebită s-a înregistrat pe DN1, între Florești și Cluj-Napoca, unde autovehiculele au rămas pur și simplu blocate în apa ce avea pe alocuri o adâncime de aproape 50 de cm.

Nu au scăpat nici cartierele Clujului, apa revărsată pe carosabil punând la grea încercare nervii șoferilor care au circulat în această dimineață prin cartierele Zorilor, Grigorescu sau Mănăștur.

Angajații din cadrul primăriei au ieșit pe teren pentru a acționa la decolmatarea canalizărilor din zonele afectate.

Vă reamintim, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, Clujul a fost inundat după o ploaie care nu a durat mai mult de o oră, dar care a fost însoţită şi de grindină. Una dintre cele mai afectate zone din Cluj-Napoca a fost cartierul Dâmbul Rotund, unde oamenii s-au trezit cu apa în curţi, din cauza canalizării care nu a mai făcut față puhoaielor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER