Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

CLUJ | Program prelungit la Permise și Pașapoarte în minivacanța de Sfânta Maria!

Publicat acum

pe

Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august, în urma unei dispoziţii a conducerii Ministerului Afacerilor Interne.

Cei care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august trebuie să ţină cont de faptul că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective şi să achite taxele înainte de 15 august fie on-line, fie la unităţile CEC Bank.

În data de 15 august, declarată legal zi liberă pentru bugetari, serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.

În 30 de judeţe, printre care și în județul Cluj, serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor au prelungit programul de lucru, activitatea cu publicul desfăşurându-se între orele 08.30-18.30.

În Bucureşti şi Ilfov, programul de lucru al acestor servicii este în zilele de luni, marţi şi miercuri între 08.30 şi 18.30, iar în zilele de joi şi vineri de la ora 08.30 până la ora 16.30.

Programul de lucru cu publicul al serviciilor de eliberare a permiselor de conducere a fost prelungit cu două ore, între 08.30-18.30, în judeţele Ilfov, Prahova, Argeş, Dolj, Dâmboviţa, Constanţa, Braşov, Mureş, Cluj, Timiş, Suceava, Iaşi, Galaţi şi Bucureşti, conform MAI.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER