Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cluj: „Regele mondial al grătarelor”, prezent la cel mai mare show culinar din România

Publicat acum

pe

Cluj Regele mondial al grătarelor Polus Center

Maeștri internaționali în arta grătarelor, printre care se va număra și chef Robert Rainford, vor fi prezenți, în 10-11 septembrie, la World Masters of Grill, care va avea loc la Cluj-Napoca, potrivit Agerpres.

Organizatorul evenimentului, Iulia Drăguț, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că în cadrul evenimentului vor fi pregătite și mâncăruri tradiționale din Transilvania și din Moldova, care vor fi oferite gratuit publicului participant.

În acest weekend, la Polus Center va avea loc cel mai mare show culinar din România — World Masters of Grill. Aici, maeștri internaționali în arta grătarelor vor pregăti demonstrații incendiare și preparate delicioase, iar gazda evenimentului va fi regele mondial al grătarelor, Chef Robert Rainford. În plus, clujenii sunt invitați să participe la competiția Urban Grill Party, dedicată amatorilor, unde pot cuceri titlul de Grill Master. Gurmanzii, dar și amatorii vor vedea cum se fac cele mai delicioase preparate la grill și vor vedea la lucru cei mai buni chefi din România. Nu vor lipsi demonstrațiile maeștrilor pizzari și cofetari și nici prezentările de vin. Vor fi pregătite mâncăruri tradiționale din Transilvania și Moldova, care vor fi oferite spre degustare gratuit, publicului”, a menționat Iulia Drăguț.

Alături de cei din România, la World Masters of Grill vor mai participa, printre alții, chefi din Israel, Croația, Finlanda, Canada, Polonia.

 

Sursa – Agerpres.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER