Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

CLUJ | Sâmbătă va avea loc a 22-a ediție a Marelui Bal al Operei! Ce au pregătit organizatorii

Publicat acum

pe

Marele Bal al Operei va avea loc, în acest an, sâmbătă, 4 martie 2017, cu începere de la ora 18:30, la un sfert de secol, 1992 — 2017, de la prima ediție.

Eveniment unic de impact național, amplă manifestare cultural-artistică polivalentă și gală dedicată valorii, devenit tradiție la Cluj-Napoca, Marele Bal al Operei ajunge la cea de-a XXII-a ediție.

Într-o cetate milenară de mare tradiție europeană, cu un centru universitar secular de prestigiu internațional, orgaizatorii propun un eveniment dedicat valorii și perpetuării unui perimetru select, care să prilejuiască an de an, întâlnirea personalităților marcante, a elitelor vieții economice, culturale și politice, ale căror efort conjugat să ducă la dezvoltarea, bunăstarea și excelența în educație, cultură, artă și civilizație a întregii comunități.

Ediția 2017 a Balului Operei este dedicata magiei șlagărelor nemuritoare din muzica românească și, în așteptarea evenimentelor dedicate aniversării centenarului Marii Uniri, pregătește spiritul unor astfel de manifestări.

După tradiționalul pre-show mediatic de pe covorul roșu, ediția 2017 a Balului Operei aduce în fața publicului un spectacol în premieră, intitulat ‘LĂSAȚI-MĂ SĂ CÂNT’, oferit de soliștii Florin Estefan, Hector Lopez, Cristi Mogoșan, Tiberius Simu, Camelia Crișan și Axenia Șova și de orchestra Operei Naționale Române Cluj-Napoca, sub bagheta lui Andrei Tudor și regia lui Mihaela Bogdan și Axenia Șova și în viziunea coregrafică a lui Adrian Strâmtu, însoțit de trupa sa de dansatori.

În decorul aranjamentelor florale excepționale create de designerul Florina Bogdan, spectacolul prezentat de Rareș Bogdan și Dan Bittman continuă cu tradiționala Gală a Laureaților și decernarea Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, Emblemă de Cluj, Moda Cum Laude și a Titlului de Senior al Cetății și Spiritus Mentor.

După o primă pauză de șampanie și recitalul susținut de AXenia pe scena special amenajată din foaier, cea de-a doua parte a Balului continuă cu un concert extraordinar HOLOGRAF pe scena Operei Clujene. Marele Bufet al Balului Operei, oferit de restaurantele gourmet wEBSite și ExceLoft, precum și recitalul susținut de Mihai Băjinaru pe scena special amenajată din foaier vor face și din această ediție o seară de neuitat.

Balul Operei, un spectacol de înaltă ținută, desfășurat într-un cadru dedicat exprimării și interrelaționării, propice recompensării talentului, a frumuseții și a generozității, este un eveniment cu invitați de renume, aducându-și contribuția la procesul de integrare și aliniere la marile evenimente de gen din Europa.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER