Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Clujean depistat de polițiști cu o viteză amețitoare pe Autostrada A3 Turda-Borș

Publicat acum

pe

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat 38 de şoferi, care au depăşit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 kilometri la oră, iar în 5 cazuri şoferii au fost depistaţi circulând cu viteze de peste 200 kilometri la oră.

Raziile au avut loc în perioada 23 – 29 iulie 2018.

Cea mai mare viteză, de 211 kilometri la oră, a fost înregistrată atât pe autostrada A3, la data de 24 iulie, când poliţiştii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea pe sensul de mers Turda-Borş, cât şi pe A2, la data de 25 iulie, când poliţiştii au depistat un alt bărbat, de 60 de ani, din judeţul Ialomiţa, care circula, cu aceeaşi viteză, pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa. Toţi şoferii depistaţi conducând cu viteză excesivă au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Depăşirea cu mai mult de 50 kilometri la oră a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv şi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă (în prezent, între 1.305 şi 2.900 de lei). Totodată, se aplică sancţiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER