Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Clujeanul Mircea Irimie, DEMIS din Guvern!

Publicat acum

pe

Premierul Sorin Grindeanu a semnat, ieri, deciziile de eliberare din funcţie a trei secretari de stat propuşi anterior de ALDE, cei trei provenind din fostul Partid Conservator, condus de către Daniel Constantin, scrie News.ro. Printre cei trei se numără și clujeanul Mircea Irimie.

Clujeanul Vicenţiu-Mircea Irimie a fost demis din postul de secretar de stat în Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, în care a fost numit pe 3 martie. Irimie a absolvit în anul 2009 Facultatea de Management a Universităţii Spiru Haret din Braşov. Până în anul 2007 a fost membru PSD, când a trecut la PDL, partid care l-a susţinut în 2012 pentru obţinerea unui mandat de deputat. La începutul anului 2013, Irimie s-a în scris în PC, partid din fuziunea căruia cu PLR, a rezultat ALDE, potrivit News.ro.

Pe 14 martie, Vicenţiu Irimie, atunci vicepreşedinte al ALDE, unul dintre liderii partidului apropiaţi lui Daniel Constantin, susţinea că zvonurile potrivit cărora anumiţi lideri naţionali şi locali îşi doresc să plece din ALDE sunt intoxicări făcute cu scopul de a genera tensiuni. Irimie acuza „o încercare de preluare ostilă de putere” în partid.

Zvonurile privind trădările trebuie să înceteze, iar cei care le răspândesc ar face bine să se oprească. Susţinem guvernul, orice s-ar întâmpla şi nu ştiu ca vreun coleg din ţară să plece din partid. ALDE a fost construit pe structura Partidului Conservator, cu membri şi organizaţii în fiecare judeţ din ţară. Cei care promovează astăzi alte ipoteze să nu uite acest lucru„, a declarat Irimie potrivit unui comunicat de presă.

Irimie acuza tabăra din ALDE care susţinea organizarea rapidă a unui congres de „încercare de preluare ostilă a puterii şi de generare a unei situaţii de blocaj”.

 

Sursa – economica.net

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER