Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Clujenii se pot vaccina, de luni, la un centru drive through. Care este procedura + program

Publicat acum

pe

Un centru de vaccinare împotriva COVID-19 de tip ”drive through”, amenajat pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, se va deschide luni.

Conform prefectului Tasnadi Szilard, centrul se va deschide luni la ora 13 și va funcționa 7 zile din 7, în intervalul orar 8-20. Acolo va fi administrat vaccinul Pfizer/BioNTech.

Mecanismul va fi foarte ușor: din mașină se va scoate brațul pe geam și se va face vaccinarea, urmând să se mai staționeze încă 15 minute pentru a se identifica reacțiile adverse, dacă este cazul, și pentru a se elibera adeverința de vaccinare. Tot acest proces va fi conform legislației în vigoare, în ceea ce privește procesul de vaccinare. 

Dotările necesare funcționării centrului de vaccinare inclusiv resursa umană, racordarea la utilități și toate amenajările necesare unei funcționări în condiții de securitate sanitară și siguranță pentru cetățeni, vor fi asigurate, prin asumarea de responsabilități și exercitarea de prerogative legale specifice, în cadrul unor acțiuni și activități convenite de comun acord, de către instituțiile implicate.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER