Conectează-te cu noi

Social-Cultură

CNAM Dej marchează 100 de ani de învățământ liceal printr-un BAL DE CARITATE!

Publicat acum

pe

În perioada 9-11 octombrie, Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” sărbătorește împlinirea a 100 de ani de învățământ liceal la Dej, omagiindu-și totodată patronul spiritual, poetul Andrei Mureșanu.

Cu acestă ocazie, Asociația Părinților Elevilor din CNAM s-a alăturat efortului general al școlii, de a marca în mod festiv centenarul învățământului liceal românesc din Dej, prin organizarea unui BAL DE CARITATE vineri, 11 octombrie, ora 19:00, la Sun Garden Therme.

Evenimentul, conceput ca o elegantă strângere de fonduri pentru susținerea unor activități extracurriculare desfășurate în școală (de echipa de robotică, trupele de teatru, cercul de pictură etc.), constituie totodată un prilej de reîntâlnire a numeroși foști absolvenți , dar și de întâlnire între actuali părinți de viitori absolvenți și invitați.

În cadrul Balului de Caritate, momentele muzicale vor fi susținute de soprana Ioana Badiu-Avram, Cristina Beldean Moșuțan și Felix Gălan și de „tinerele speranțe”: Anda Domșa, Sorana Gălan, Celina Găldean și Deona Roman. Lor li se alătură perechile de dansatori ai clubului „Latino Angels”: Mara Lechințan și Bogdan Pop, Daria Neamțu și Darius Frîncău, Raul Pop și Alexandra Chioreanu. Regia artistică: Felix Gălan. Evenimentul va fi prezentat de Ioana Jeler.

Asociația Părinților Elevilor din Colegiul Național „Andrei Mureșanu” își dorește ca acest eveniment să devină unul anual și emblematic pentru școală, consolidând buna cooperare dintre părinți și conducerea instituției, în beneficiul copiilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER