Conectează-te cu noi

Social-Cultură

COD PORTOCALIU în municipiul Dej și în câteva localități din apropiere

Publicat acum

pe

loading...

ANM a emis o avertizare COD PORTOCALIU de ploi în mai multe zone din județul Cluj, între care și municipiul Dej și câteva localități din apropiere.

Avertizarea este valabilă în în localitățile Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Apahida, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Iara, Cășeiu, Cojocna, Ceanu Mare, Bonțida, Iclod, Luna, Feleacu, Jucu, Moldovenești, Mica, Mociu, Mintiu Gherlii, Dej, Sic, Chinteni, Călărași, Căianu, Fizeșu Gherlii, Țaga, Vad, Suatu, Petreștii de Jos, Borșa, Bobâlna, Panticeu, Cornești, Așchileu, Dăbâca, Geaca, Vultureni, Recea-Cristur, Săndulești, Ciurila, Tureni, Aluniș, Pălatca, Aiton, Jichișu de Jos și Ploscoș.

Conform ANM, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor cumula local 30-35 /mp și grindină de dimensiuni medii.

Până la ora 14 este valabilă în aceeași zonă o atenționare cod galben cu frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor cumula local 25 /mp și grindină de dimensiuni mici.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER