Conectează-te cu noi

Naţional

CODUL PENAL a trecut! DOCUMENT – LISTA NOMINALĂ de voturi

Publicat acum

pe

Ionuţ Moşteanu, deputat USR, a declarat, legat de votul la modificările Codului Penal, că probabil PSD şi ALDE şi-au asigurat numărul de voturi necesar, negociind şi parlamentar cu parlamentar printre cei de la minorităţi, potrivit Mediafax.

O să vedem caseta electronică şi probabil sunt şi câţiva parlamentari de la minorităţi, cumpăraţi la bucată„, a spus Ionuţ Moşteanu.

Cert e că vom încerca să vorbim cu cei din ALDE şi PSD şi unde există o posibilitate de dialog să-I convingem să-şi schimbe votul, după ce se reîntoarce de la CCR. Câţiva trebuie să fie de bună credinţă şi trebuie să îi identificăm şi să le cerem sprijinul„, a spus şi Ion Stelian, conform sursei citate.

Cei care au săvârşit abuz în serviciu în 2013 pot să răsufle uşuraţi, pentru că fapta le este prescrisă„, a declarat şi Ioan Cupşa, deputat PNL.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul care aduce modificări la Codul penal, cu 167 de voturi pentru 97 împotrivă, 19 abţineri, în calitate de for decizional.

Nouă deputaţi de la minorităţi naţionale şi unul de la PMP au votat pentru modificarea Codului Penal

Modificarea Codului Penal a fost adoptată, miercuri, în Camera Deputaţilor, cu ajutorul voturilor favorabile aparţinând unui deputat PMP şi nouă deputaţi de la grupul minorităţilor naţionale, relevă lista cu voturile nominale, conform Mediafax.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul care aduce modificări la Codul penal, cu 167 de voturi pentru 97 împotrivă, 19 abţineri, în calitate de for decizional.

Din cele 167 de voturi ”pentru”, 157 aparţin parlamentarilor social democraţi. Tot în favoarea modificării Codului Penal au votat şi nouă deputaţi ai minorităţilor naţionale, respectiv Adnagi Slavoliub, Csokany Petronela Mihaela, Furic Iarco, Ibram Iusein, Ignat Miron, Popescu Mariana Venera, Stoica Bogdan Alin, Vasile Daniel şi Vexler Silviu. De asemenea, pentru modificarea Codului penal a votat şi Adrian Mocanu, deputat PMP.

De la minorităţile naţionale au votat împotriva modificării Codului penal Firczak Iulius Marian şi Ganţ Ovidiu, în timp ce liderul grupului, Varujan Pambuccian a fost prezent, dar nu a votat.

Pentru modificarea Codului penal erau necesare minimum 165 de voturi ”pentru”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER