Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Colegiul Național „Andrei Muresanu” Dej aniversează 100 de ani de la înființarea învățământului liceal ROMÂNESC!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Colegiul Național „Andrei Muresanu” Dej aniversează 100 de ani de la înființarea învățământului liceal românesc, iar în perioada 9-11 octombrie 2019 se vor desfășura activități speciale, diversificate și inedite, anunță conducerea instituției de învățământ dejene.

Partenerii Colegiului Național „Andrei Muresanu” Dej care s-au alăturat bucuriei centenare sunt: Centrul Turistic Chiuiești, Centrul Turistic Cășeiu, presa dejeană, Școala Gimnazială Nr.1 Dej, Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Dej, Liceul Tehnologic Special Dej, Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean și Școala Gimnazială din Manoilești – Republica Moldova.

Miercuri, 9 octombrie 2019, la ora 11.00, va avea loc deschiderea oficială a Zilelor Colegiului Național „Andrei Muresanu” Dej, în Parcul Școlii, onorată de prezența a numeroși absolvenți de succes, mesageri ai calității muncii prestate de corpul profesoral.

După un scurt Te-Deum și alocuțiuni, în Sala „ Andrei Mureșanu”, invitații vor avea ocazia să străbată 100 de ani în imagini și cuvinte. Potrivit sursei citate, se va proiecta un scurt-metraj despre instituția dejeană și va fi lansată cartea al cărei coordonator este prof. Albinetz Cristina, intitulată „Colegiul Național „Andrei Mureșanu” la 100 de ani de învățământ liceal românesc”.

Vizitarea muzeului școlii va încheia prima zi aniversară.

Joi, 10 octombrie 2019, la ora 13:00, pe scena sălii festive va putea fi urmărit un spectacol omagial. Începând cu ora 16.00, în curtea colegiului, „După 100 de ani – Generația 100” se reunește cu elevii din școlile partenere, pentru un workshop de robotică – atelierul Vectron, pentru Cupa Centenar – concursuri sportive de fotbal și tenis de masă și pentru Târgul de toamnă.

Vineri, 11 octombrie 2019, se vor desfășura diferite activități în parteneriat cu elevii din Manoilești, Centrele Turistice din Cășeiu și Chiuiești, în Anul omagial al satului românesc.

La ora 13.00 va începe Marșul elevilor Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, prin centrul orașului.

Întâlnirea absolvenților CNAM-iști, organizată de Asociația Părinților, Comunitatea Alumni, presa locală și Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, va fi marcată de Balul de caritate, cu începere de la ora 19.00, la Sun Garden Therme din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER