Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Dej, LOCURILE I și II la un concurs de scurt-metraje – FOTO

Publicat acum

pe

Vineri, 20 aprilie, 2018, într-o ambianţã relaxatã şi amicalã, a avut loc la Sibiu, în Aula Magna a Facultãţii de Drept a Universitãţii „Lucian Blaga”, festivitatea de premiere a celei de-a patra ediţii a concursului Premiile CFA-Prix CFA.

Douã echipe ale Colegiului Național „Andrei Mureșanu” Dej, coordonate de prof. Loredana Vancia, au avut privilegiul de a fi invitate pentru a-şi ridica premiile. La secţiunea scurt-metraj elevii CNAM au ocupat primele douã locuri, în urma unei jurizãri fãcute de profesionişti.

Clipurile lor publicitare pentru produse franţuzeşti (camembert Président, respectiv fond de ten Bourjois) au fost alese din alte 60 de clipuri înscrise în concurs, ceea ce face succesul cu atât mai de apreciat. Premiile oferite pentru aceastã secţiune de Institutul Francez din Cluj au constat atât în bani (200 euro pentru echipa de pe locul I), cât şi în înscrieri la DELF, cãrţi sau abonamente la Culturetèque.

Premiul I : Konrad Gergely-Kiszella, Luiza Pop, Diana Ciubãncan și Paul Frenţ
Premiul II: Antonia Noaghi și Nicoleta Hodiş.

Clasamentul final

Premiul I la secţiunea „Sănătate-mediu” a plecat la Alba Iulia, la Colegiul Naţional ”Horea, Cloşca şi Crişan”, iar premiul II îi aparţine Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Satu Mare. Premiul III a fost obţinut de elevii Colegiului Naţional „Silvania” din Zalău. Cele mai bune proiecte în domeniul industriei au prezentat elevii Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii (premiul I şi premiul II), Colegiul Tehnic „Alexandru Papiu Ilarian” din Zalău (premiul III). La secţiunea „Aeronautică”, locul întâi l-a ocupat Colegiul Tehnic „Alexandru Papiu Ilarian” din Zalău, al doilea loc a fost obţinut de elevii Liceului Teoretic „Petru Maior” din Gherla şi locul trei l-a ocupat Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Cluj-Napoca. La ultima categorie, “Scurt metraj”, premiile I şi II au fost câştigate de Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Dej, iar premiul III îi aparţine Colegiului Naţional „Iancu” din Hunedoara.

Ediţia a cincea a competiţiei „Premiile Cuburilor Francofone de Afaceri” va debuta în noiembrie 2018.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER