Conectează-te cu noi

Naţional

Așa NU! O presupusă polițistă răbufnește pe TikTok: ”retardatule”, ”fraiere”, ”prostule” – VIDEO

Publicat acum

pe

O presupusă polițistă a făcut un LIVE pe rețeaua de socializare TikTok în care îi jignește pe unii dintre urmăritorii ei.

Redăm, mai jos, video-ul care surprinde limbajul folosit de femeie în LIVE-ul de pe TikTok:

O parte dintre cuvintele folosite de femeia îmbrăcată în uniformă, care se presupune că este din cadrul Poliției Penitenciară:

Nu, o ia mă-ta, Radu! Uitați-vă și voi cum sunteți, oameni dragi! Niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii. Ăștia care vorbiți urât. Apoi îmi spuneți de ce vă răspund eu urât. Păi de asta vă răspund, că nu știți să respectați o femeie.

Am făcut măi Serghie o Academie de Poliție, măi fraiere, ceea ce tu cred că nici nici 12 clase nu ai. Altfel nu ai pune astfel de întrebări. Ești retardat rău! Și dispari că am alergie la retardați.

Ionuț, ai tu imaginație! Hai marș de pe live-ul meu!

Chiar nu îmi place că mă provoacă, dar mă descarc și eu, decât să mă descarc pe subalterni… mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok.

Nu Andrei, nu am stat. Nu sunt ca nevasta-ta sau ca și gagică-ta. Am terminat o academie de poliție. Ai înțeles. Mă-ta poate a stat și mai du-te dracu și tu.

(TikTok) este o platformă de retardați, de nenorociți și noi cu toate astea suntem… parcă ar fi drog. Pe Facebook, pe Instagram ați văzut să jignească lumea așa.

Auzi, am dinții strâmbi! (Râde) Doamne, ei vorbesc, care i-a făcut strâmbi natura.

Laur Zahan… Măi fraiere, am chiar două facultăți băi prostule. Zece clase nu ai tu! Tu nu ai opt, ai înțeles!”.

sursă video: TikTok

ACTUALIZARE 1: Inițial, publicația Știri de Cluj a scris că ar fi vorba despre o polițistă din cadrul IPJ Harghita. Informația a fost infirmată:

”În urma apariției în spațiul public a unei filmări pe o rețea de socializare, în care o femeie apare adresându-se altor persoane folosind injurii și cuvinte jignitoare, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita face următoarele precizări:

Persoana care apare în filmările postate pe o rețea de socializare nu este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

În cauză se efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, existând bănuială rezonabilă că persoana care apare în postări folosește o identitate falsă”, a transmis IPJ Harghita.

ACTUALIZARE 2: ”Din informatiile noastre, femeia de pe internet care prejudiciază imaginea polițiștilor de penitenciare este Dana Cărceanu, de la Centrul de Detenție Craiova.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) va sesiza joi Administrația Națională a Penitenciarelor cu solicitarea ca directorul general Dan Halchin să formuleze plângere penală împotriva acesteia pentru portul nelegal de decoraţii sau semne distinctive.

Acesta deoarece femeia respectivă a plecat la pensie începând cu 1 ianuarie 2022”, transmite FSANP.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER