Conectează-te cu noi

Eveniment

Comisarul Alin Câmpean nu mai este comandantul Poliției Municipiului Dej | Anunțul IPJ Cluj

Publicat acum

pe

....

Comisarul Alin Câmpean nu mai este comandantul Poliției Municipiului Dej. Acesta a fost trecut într-o funcție inferioară, după ce a ”încălcat norme ale Codului de etică și deontologie profesională, precum și aspecte ce țin de îndatoririle profesionale ale polițistului”.

Informația a fost confirmată, astăzi, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

....

”Urmare a cercetării disciplinare a unui ofițer din cadrul Poliției municipiului Dej, a fost dispusă sancționarea disciplinară a acestuia cu măsura <<trecerea într-o funcție inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deținut>>, conform art.58, lit.d, din Legea 360/2002 privind sancțiunile disciplinare care pot fi aplicate polițiștilor.

Sancțiunea disciplinară a fost dispusă azi, 13 mai 2020, prin Dispoziția Șefului Inspectoratului.

În cadrul cercetării disciplinare efectuate, s-a stabilit că polițistul a încălcat norme ale Codului de etică și deontologie profesională, precum și aspecte ce țin de îndatoririle profesionale ale polițistului, stabilite prin Legea 360/2002 privind Statutul polițistului”, a transmis Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În scurt timp va fi numit un împuternicit la conducerea Poliției Municipiului Dej. Ulterior, se va organiza un concurs în vederea ocupării funcției de comandant.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER