Conectează-te cu noi

Naţional

COMUNICAT DE PRESĂ

Publicat acum

pe

COMUNICAT DE PRESĂ

SPD STAR SRL anunță lansarea proiectului EUREKA TRADIȚIONAL cu titlul “Tehnologie de obținere a pansamentelor medicale antimicrobiene non-active, inovative prin valorificarea bioresurselor indigene” (E! 13429, NonActivPans).

Principalul obiectiv al proiectului constă în dezvoltarea unei tehnologii non-active (fără antibiotice) pentru fabricarea de pansamente medicale pe bază de nanostructuri proteice și agenți antimicrobieni, având proprietăți regenerative avansate pentru vindecarea rănilor acute și cronice.

Proiectul a început derularea în 23 Decembrie 2020 și va fi implementat pe o perioadă de 36 luni, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din București șiInstitutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile şi Pielărie – INCDTP Bucureşti.

Valoarea totală a proiectului (Contract 219/2020) este de 1.784.000 lei din care 1.500.000 lei provin de la bugetul de stat cu sprijinul Autorității Contractante, Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI).

Contact:

Director de proiect: Farm. Anamaria MOȘUȚIU

E-mail: mosutiu.anamaria@gmail.com

Acasa

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER