Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Comunicatorii Generației Z” continuă la LAPI Dej, cu un fost elev al liceului

Publicat acum

pe

„Comunicatorii Generației Z” continuă… Sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej va găzdui sâmbătă, 4 martie, cu începere de la ora 16:00, a doua activitate din cadrul proiectului „Comunicatorii Generatiei Z”, activitate implementată de membrii clubului IMPACT Phoenix Dej.

Pionierii proiectul Comunicatorii Generatiei Z, membrii clubului IMPACT Phoenix Dej din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, doresc să identifice și să promoveze modele pozitive de tineri din comunitatea lor, care pot fi astfel sursă de motivație şi de inspirație pentru toţi cei care doresc să schimbe România în bine.

Primul invitat care a petrecut la Dej cateva ore în compania curiosilor, duminică, 26 februarie, în sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, a fost Marius Mariș, un tânăr fotograf care și-a înfiițat propria afacere înca din clasa a X-a. El a prezentat câteva informații de bază despre arta fotografiei și i-a învățat pe cei prezenți cum ar trebui făcută o fotografie din punct de vedere profesionist. La final, s-a desfășurat un mini-concurs de fotografie care s-a încheiat cu premierea celor mai bune echipe. Ocupanta primului loc a primit un premiu personalizat, adus chiar de către Marius.

Al doilea invitat care urmează să susțină o conferință în fața tinerilor este Octavian Bora. Acesta va fi prezent în fața curioșilor sâmbătă, 4 martie, cu începere de la ora 16:00, în sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej. Tavi este student la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică, un fost elev al Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, dar și un fost lider IMPACT. S-a evidențiat prin pasiunea cu care a abordat proiectele IMPACT și prin implicarea de care a dat dovadă. Cu ajutorul acestuia, Clubul IMPACT Phoenix Dej a demarat proiecte naționale care au avut un puternic impact în municipiu.

Prin intermediul lui, dorim sa ii facem pe tinerii din Dej sa inteleaga importanta voluntariatului in societate si sa ii motivam sa incerce si ei deoarece astfel se vor dezvolta personal. De aceea, Tavi o sa ne vorbeasca putin despre ce inseamna voluntariat si despre importanta acestuia in remedierea problemelor diverse. O sa ne impartaseasca trairile pe care le-a avut dealungul celor patru ani in cadrul clubului Impact Phoenix Dej si despre bucuria pe care ajungi sa o traiesti cand stii ca ajuti pe cineva mai putin norocos ca tine. Dupa aceea va face cateva activitati interactive pe care le-a invatat pe parcursul carierei Impact dar nu numai”, au afirmat reprezentanții Clubului IMPACT Phoenix Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER