Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Comunicatorii Generației Z” continuă la LAPI Dej, cu un fost lider IMPACT

Publicat acum

pe

„Comunicatorii Generației Z” continuă… Sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej va găzdui sâmbătă, 18 martie, cu începere de la ora 16:00, a patra activitate din cadrul proiectului „Comunicatorii Generatiei Z”, activitate implementată de membrii clubului IMPACT Phoenix Dej.

Pionierii proiectul Comunicatorii Generatiei Z, membrii clubului IMPACT Phoenix Dej din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, doresc să identifice și să promoveze modele pozitive de tineri din comunitatea lor, care pot fi astfel sursă de motivație şi de inspirație pentru toţi cei care doresc să schimbe România în bine.

Până la sfârșitul acstei luni, adolescenții din Dej vor avea posibilitatea de a interacționa cu modelele pe care le promovează clubul IMPACT Phoenix, în cadrul proiectului „Comunicatorii Generatiei Z”, demarat de Fundația Noi Orizonturi.

Trei dintre ei au răspuns deja „prezent” invitației organizatorilor. Aceștia sunt Marius Mariș, fotograf, Bora Octavian, fost lider IMPACT și David Ciceu, învățător la o școală internațională din Cluj.

Următorul invitat care va fi la dispoziția publicului în această săptămână este Hoza Andrei. El s-a implicat foarte mult în activitățile desfășurate în municipiul Dej. A fost un lider IMPACT, a făcut parte din trupa de teatru a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, a fost membru al Cercetașilor Dejeni, unde a ajuns la rangul de senior.

El dorește să-și prezinte deciziile pe care le-a luat din liceu până în prezent, decizii care au fost în mare parte spontane, dar cu „un nivel de spontaneitate organizat”, care i-au adus o mulțime de beneficii și mulțumiri. El vrea să evidențieze de ce e bine să fi spontan în anumite cazuri și de ce acest lucru poate aduce beneficii chiar daca nu te aștepți.

Potrivit acestuia, dacă te implici cu drag și cu suflet în cât mai multe activități care te atrag, ai doar de câștigat.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER