Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Comunicatorii Generației Z” continuă la LAPI Dej, cu un învățător din Cluj

Publicat acum

pe

„Comunicatorii Generației Z” continuă… Sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej va găzdui sâmbătă, 4 martie, cu începere de la ora 16:00, a treia activitate din cadrul proiectului „Comunicatorii Generatiei Z”, activitate implementată de membrii clubului IMPACT Phoenix Dej.

Pionierii proiectul Comunicatorii Generatiei Z, membrii clubului IMPACT Phoenix Dej din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, doresc să identifice și să promoveze modele pozitive de tineri din comunitatea lor, care pot fi astfel sursă de motivație şi de inspirație pentru toţi cei care doresc să schimbe România în bine.

Primul invitat care a petrecut la Dej cateva ore în compania curiosilor, duminică, 26 februarie, în sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, a fost Marius Mariș, un tânăr fotograf care și-a înfiițat propria afacere înca din clasa a X-a. El a prezentat câteva informații de bază despre arta fotografiei și i-a învățat pe cei prezenți cum ar trebui făcută o fotografie din punct de vedere profesionist. La final, s-a desfășurat un mini-concurs de fotografie care s-a încheiat cu premierea celor mai bune echipe. Ocupanta primului loc a primit un premiu personalizat, adus chiar de către Marius.

Al doilea invitat care a susținut o conferință în fața tinerilor este Octavian Bora. Acesta a fost prezent în fața curioșilor sâmbătă, 4 martie, în sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej. Tavi este student la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică, un fost elev al Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, dar și un fost lider IMPACT. S-a evidențiat prin pasiunea cu care a abordat proiectele IMPACT și prin implicarea de care a dat dovadă. Cu ajutorul acestuia, Clubul IMPACT Phoenix Dej a demarat proiecte naționale care au avut un puternic impact în municipiu. El a vorbit puțin despre voluntariat și despre importanța acesteia în societate și în dezvoltarea personală. Fostul elev al liceului dejean a desfășurat o serie de jocuri interactive, care s-au adresat în special publicului.

Următorul invitat va fi prezent mâine, 11 martie, în Sala de festivități a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”. Numele lui este David Ciceu și este învățător în Cluj-Napoca, la Școala Gimnazială Internațională „Spectrum”. Pe parcursul drumului său în viață și-a dat seama că îi plac foarte mult copiii, așa că s-a încris la facultate și a început să lupte pentru a-și îndeplini visul. Școala la care predă aplică strategii pedagogice moderne, iar acesta se implică cu pasiune în munca pe care o depune.

David dorește să promoveze într-un mod cât mai interactiv noile metode de învățare, în vederea acumulării de noi cunoștințe în rândul tinerilor. De asemenea, dascălul dorește să arate importanța unui bun profesor în viața unui elev.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER