Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concurs de educație rutieră, cu premii generoase, la Dej – VIDEO

Publicat acum

pe

concurs educatie rutiera

Zeci de elevi ai liceelor din Dej s-au întrecut și în acest an în tradiționalul concurs de educație rutieră, desfășurat în cadrul campaniei naționale de prevenire a accidentelor de circulație ”Alege viața”, în parteneriat cu Poliția Muncipiului Dej – Biroul Rutier.

La fel ca în anii trecuți, concursul pe teme rutiere, organizat la nivelul fiecărui liceu de pe raza municipiului Dej (Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”, Liceul Tehnologic ”Someș”, Liceul Tehnologic ”Henri Coandă”), a fost dotat cu premii substanțiale constând în 10 locuri gratuite de la școala de șoferi pentru obținerea permisului de conducere categoria ”B” (oferite de SC Vasrom SRL Dej și SC AutoBamse SRL Dej) și 30 de locuri pentru o excursie de patru zile la Băile Hajduszoboszlo – Ungaria, cu cazare și transport (oferite de SC M&V Hollydays SRL, prin Vali Cîmpan).

Peste 570 de elevi au dat tot ce au avut mai bun pentru a răspunde corect la întrebările din chestionar și au reușit să o facă cu brio, rezultatele finale fiind – după spusele organizatorilor – mult mai bune comparativ cu anii precedenți. Conform clasamentului general, cele mai bune rezultate pe licee le-a obținut ”Alexandru Papiu Ilarian”, urmat apoi de ”Constantin Brâncuși” și ”Andrei Mureșanu”.

Numele celor mai buni liceeni participanți la proba scrisă a concursului au fost prezentate, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat organizatorii întrecerii, principalii sponsori, dar și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj. Bineînțeles, nu avea cum să lipsească profesorul Nicolae Hitian, de la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej, ”sufletul” acestui concurs.

”Ca o mențiune specială, dorim să anunțăm că elevul Fătu Timotei, din clasa a XI-a C de la Liceul Tehnologic <<Constantin Brâncuși>> a reușit un record rezolvând chestionarul în doar 5 minute și obținând 26 de puncte, maxim”, a punctat Vali Cîmpan, unul dintre principalii sponsori. Printre altele, acesta a mai menționat că, pe lângă liceeni cu rezultate foarte bune la acest concurs, elevii olimpici de la toate școlile din Dej vor merge și ei în excursia de la Băile Hajduszoboszlo.

Vezi în materialul video de mai jos toate declarațiile făcute.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER