Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concurs de matematică la CNAM Dej, în colaborare cu Universitatea Tehnică Cluj-Napoca – FOTO

Publicat acum

pe

Miercuri, 1 februarie, s-a desfăşurat la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Dej cea de-a opta ediţie a Concursului Liceelor Partenere cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

La acest eveniment, coordonat de prof. Eugen Jecan, au participat cei mai buni elevi la matematică din clasele de liceu.

Parteneriatul cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, alături de cele mai bune licee din Nord-Vestul ţării, ne onorează şi contribuie la ridicarea nivelului de performanţă în matematică al elevilor noştri. Proba de astăzi (n.r. miercuri, 1 februarie) a constat în rezolvarea unor probleme de olimpiadă oferite de Catedra de Matematică de la UTCN”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției de învățământ dejene.

Potrivit conducerii CNAM Dej, în cursul acestei luni va mai fi organizată o altă probă de concurs, de data aceasta cu subiecte de tip grilă, asemănătoare cu cele de la admiterea la Facultatea de Automatizări şi Calculatoare.

În toţi aceşti ani de colaborare, un mare număr de absolvenţi ai colegiului ne-au făcut cinste, devenind studenţi de prestigiu ai Universităţii Tehnice. În anul universitar trecut, şeful de promoţie al Facultăţii de Automatizări şi Calculatoare a fost Petrican Teodor, absolvent al colegiului şi elev al domnului profesor Jecan Eugen”, se mai arată în postare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER