Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Concursul ”Mărțișorul în spațiul românesc”, găzduit de două grădinițe din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

....

Grădiniţele “Junior”și ”Paradisul Piticilor” din Dej au găzduit un concurs artistico-plastic pentru preşcolari şi şcolari intitulat ”Mărțișorul în spațiul românesc”.

La acest concurs – organizat și coordonat de prof. Luminița Prodan, prof. Dorina Timoce și prof. Elena Moncea – au participat preşcolari și școlari din Dej şi din localitațile din împrejurimi, precum şi din alte judeţe.

....

Coordonatoarele proiectului au declarat că ”scopul acestui concurs a avut ca principale puncte de interes: dezvoltarea imaginației și creativității, stimularea şi afirmarea potenţialului artistic al copiilor, cultivarea şi educarea sentimentelor de dragoste faţă de tradiţiile românești, precum şi dezvoltarea interesului copiilor pentru păstrarea tradițiilor. Prin lucrările realizate de copii, am încercat să reînnoim acest simbol al primăverii <<Mărțișorul>> și să ne recăpătăm speranța, optimismul și credinta în mai bine”.

Este o tradiție ca an de an, în cadrul grădinițelor, să se desfășoare acțiuni caritabile, pentru că și de această dată felicitările şi mărțișoarele vor fi donate copiilor din cadrul Centrului de Zi “Familia si copilul”.

Toţi copiii şi cadrele didactice care au participat la acest concurs vor primi diplome din partea organizatorilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER