Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Condiții precare la Spitalul Municipal Gherla! Secția de Interne funcționează într-un fost bloc de garsoniere – VIDEO

Publicat acum

pe

Un bloc de garsoniere a fost transformat în Secția de Interne a Spitalului Municipal Gherla, iar deputatul clujean Emanuel Ungureanu scoate la iveală detalii demne de un film de groază.

Acesta a scos la iveală faptul că pacienții care ajung pe Secția de Interne a Spitalului Municipal Gherla sunt predispuși la infecții, asta din cauza condițiilor precare de igienă existente.

Printre imaginile surprinse de deputatul clujean se pot observa condițiile în care sunt tratați pacienții, în încăperi cu pereți scorojiți, mucegai sau grupuri sanitare în care igiena lipsește cu desăvârșire.

Cum a acreditat Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate amenajarea unui spital într-un bloc de garsoniere din Gherla? Cum a putut jefui căpușa lui Vasile, Cepoi Vasile, un spital prost administrat și finanțat? De ce a plătit 24000 de lei, din banii asiguraților, acest spital, în luna decembrie 2014, unei instituții ca ANMCS, în condițiile unei săracii extreme a bugetului unității sanitare? Știți cât plăteste Casa de Asigurări Cluj pentru un bolnav care se prezintă la Camera de Gardă din Gherla? 57 de lei. Cât mai costă viața?”, a scris, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

Detalii, în clipul video de mai jos!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER