Conectează-te cu noi

Administraţie

Consilierii locali din Dej, aproape de finalul mandatului. Proiectele ședinței din august

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 27 august, de la ora 13, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna august. Ședința va avea loc online, prin videoconferință.

Pe ordinea de zi sunt doar opt proiecte de hotărâre:

1.  Proiect de hotărâre privind apartenența la domeniul privat al Municipiului Dej a loturilor atribuite în baza Legii Nr. 15/2003, republicată, situate în Municipiul Dej, Străzile Fântilor, George Mânzat și Victor Motogna.

2. Proiect de hotărâre privind apartenența la domeniul privat al Municipiului Dej a loturilor atribuite în baza Legii Nr. 15/2003, republicată, situate în Municipiul Dej, Strada Țibleșului.

3. Proiect de hotărâre privind apartenența la domeniul privat al Municipiului Dej a loturilor atribuite în baza Legii Nr. 15/2003, republicată, situate în Municipiul Dej, Strada Andrei Mureșanu.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea revocării Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 30 din data de 10 martie 2020.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a numărului de posturi pentru Spitalul Municipal Dej.

6. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului HUSA LUCIAN IOAN, ca urmare a demisiei acestuia și declararea ca vacant al locului de consilier local.

7. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului BUTUZA MARIUS CORNEL, ca urmare a demisiei acestuia și declararea ca vacant al locului de consilier local.

8. Proiect de hotărâre privind acordarea mandatului special la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății “ Transurb “ S.A. Dej din data de 28 august 2020, ora 10°°.

9. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER