Conectează-te cu noi

Administraţie

Consilierii locali din Dej se întrunesc miercuri în ședință. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

Publicat acum

pe

Sedinta de indata a Consiliului Local Dej (1)

Consilierii locali din Dej se vor întruni la mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, 13 iulie, de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna iulie.

Pe ordinea de zi se află 13 proiecte de hotărâre, după cum urmează:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Comisiei de negociere în vederea efectuării de tranzacții imobiliare (vânzări, cumpărări terenuri) aprobată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 65 din 19 iulie 2013.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Comisiei aprobate prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 66 din 19 iulie 2012, privind sprijinul acordat tinerilor în vederea construirii de locuințe în conformitate cu Legea Nr. 15/2003.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z. Băile Ocna Dej.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. pentru reconversia terenului Pădurea Bungăr.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea îndreptării erorii materiale din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 48 din 28 aprilie 2016 privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 7/10618 din 2 mai 2006 pentru terenul cu destinația „Extindere la parterul blocului”.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr.58 din 26 mai 2016 privind aprobarea Organigramei, Statului de funcții și numărul de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej și serviciile subordonate.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe a trerenului situat în Municipiul Dej, Strada Regina Maria Nr. 21, în suprafață de 62 m.p., înscris în C.F. Dej Nr. 55162 (Nr. C.F. vechi Nr. 18600) cu Nr. topo 95/1/1/2.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe a terenului situat în Municipiul Dej, Strada Țibleșului Nr. 100 în suprafață de 500 m.p.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 16/16511 din 10 iulie 2006 pentru terenul cu destinația „Extindere la parterul blocului”.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezilierii Contractului de asociere în participațiune Nr. 12204/24 mai 2005 încheiat între Municipiul Dej și S.C. Norserv S.R.L.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Dej.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art. 2 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 36 din 7 martie 2016 referitor la termenul de închiriere a pajiștilor din Municipiul Dej.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Dej în Consiliul de Administrație al Societății S.C. Transurb S.A. Dej.

14. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Vă reamintim, ultima ședință a Consiliului Local Dej a avut loc pe 2 iulie. Detalii AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER