Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Consiliul Judeţean Cluj premiază excelenţa în educaţie

Publicat acum

pe

 

Gala Excelentei in Educatie

Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, organizează Gala Excelenţei Clujene 2016, eveniment derulat anual la nivel judeţean, cu scopul de a premia elevii şi profesorii care au obţinut rezultate remarcabile la concursurile şi olimpiadele naţionale şi internaţionale derulate în anul şcolar precedent.

Ediţia din acest an a Galei Excelenţei Clujene se va desfăşura în cadrul a două festivităţi: prima, în data de 27 septembrie 2016, ora 17:00, destinată elevilor de performanţă, iar cea de-a doua, în data de 5 octombrie 2016, ora 17:00, dedicată profesorilor, dată la care este celebrată şi Ziua Internaţională a Educaţiei. Ambele evenimente vor avea loc în sala Auditorium Maximum a Universităţii „Babeş-Bolyai”, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 3, Cluj-Napoca.

Consiliul Judeţean Cluj este şi va rămâne un susţinător activ, inclusiv financiar, al învăţământului clujean şi al elitelor acestui domeniu, conştient fiind că viitorul comunităţii depinde într-o foarte mare măsură de calitatea procesului educaţional şi de rezultatele acestuia. Doresc să îi felicit pe această cale pe toţi cei 216 elevi care prin muncă şi perseverenţă au obţinut performante cu adevărat remarcabile dar şi pe dascălii care le-au călăuzit paşii în drumul lor spre reuşită”, a declarat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Forul administrativ judeţean clujean îşi propune ca prin intermediul stimulentelor financiare acordate, în sumă totală de 225.200 de lei, să încurajeze performanţa şcolară şi să promoveze elevi şi cadre didactice deopotrivă, ca o încununare a perseverenţei şi a strădaniei acestora de a duce numele judeţului Cluj pe cele mai înalte podiumuri ale performanţei. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi premiate şi cele mai bune unităţi şcolare clujene.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER