Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Consultații gratuite pentru ochelari, la Primăria Dej

Publicat acum

pe

ochelari consultatii Primaria Dej

O firmă de optică, în colaborare cu Primăria Municipiului Dej, organizează vineri, 22 aprilie, consultații gratuite pentru ochelari, în cadrul celei de a VII-a ediții a Campaniei Naționale „Ai grijă de ochii tăi”, pe care firma o desfășoară în această perioadă.

Consultațiile vor avea loc la Primăria Municipiului Dej, în data de 22 aprilie, între orele 10:00- 16:00. Programări se pot efectua la telefoanele: 0721 382 962 sau 0761 260 296.

Persoanele care beneficiază de consultul gratuit pentru ochelari, au de asemenea posibilitatea de a alege și primi, gratuit unul din cele aproximativ 200 de modele de rame, lentilele pot fi achiziționate în două rate, iar transportul, montajul si livrarea sunt gratuite. În plus, pentru fiecare comandă de ochelari se aplică și o reducere suplimentară de 5%.

Colaborarea cu firma este din anul 2013, iar cele 6 campanii pe care le-a desfăşurat, s-au bucurat de succes în randul dejenilor, peste 800 de persoane beneficiind de consultațiile gratuite.

Am susținut această campanie care vine in sprijinul cetățenilor municipiului Dej, iar numărul mare de solicitări, ne-a determinat să continuăm colaborarea”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER