Conectează-te cu noi

Administraţie

Continuă asfaltarea la Dej. S-a lucrat intens și în weekend – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

asfaltari 1

Primăria Municipiului Dej realizează în această perioadă lucrări de reparații pe mai multe străzi din Dej.

Intervențiile se estimează a fi finalizate în aproximativ o lună și prevăd executarea de șlam bituminos dublu. Strazile care fac parte din acest proces de reabilitare sunt: Dobrogeanu Gherea, Vidin, Mărăști( parțial), Horea, Ștefan Cicio Pop și Carpați (parțial). De asemenea se va interveni și pe strada Unirii, prin colmatarea rosturilor, fisurilor și crăpăturilor, pentru protejarea împotriva infiltrațiilor de apă în fundația drumului.

Lucrările au debutat vineri pe străzile Vidin și Mărăști, iar sâmbătă și pe strada Dobrogeanu Gherea. În această săptămână vor continua reparațiile pe străzile Ștefan Cicio Pop și Unirii.

În perioada reparațiilor la străzi, circulația va fi restricționată, urmând a se circula pe un singur sens în zona în care se execută lucrările.

„Deși a fost weekend, am decis să intervenim cu lucrări de reparații pe strada Dobrogeanu Gherea din cartierul Dealul Florilor, o stradă foarte aglomerată, mai puțin aglomerată însă în weekend, față de restul săptămânii. De săptămâna viitoare vom interveni cu lucrări similare pe străzile Ștefan Cicio Pop și Unirii”, a declarat, ieri, primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER