Conectează-te cu noi

Eveniment

Continuă măsurile de prevenire la nivelul municipiului Dej. Lacăt și pe ușa Torocului

Publicat acum

pe


În actualul context epidemiologic și având în vedere decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Primăria Municipiului Dej continuă să ia măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului la nivelul municipiului. 

În acest sens se continuă intervențiile la spațiile publice prin igienizarea și dezinfecția locurilor de joacă, a stațiilor de autobuz, a autobuzelor, a Pieței Agroalimentare, a pieței de haine de pe strada Raoul Șorban, dar și a capelelor mortuare. 

De asemenea, se suspendă pe toată durata stării de urgență activitatea Parcului Balnear ,,Toroc”.

Primăria Municipiului Dej va lua în continuare măsuri în scop preventiv, menite să protejeze populația de riscurile care există în această perioadă, înclusiv prin convocarea unor noi întruniri ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență Dej.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile transmise de autorități, să evite deplasările doar în situațiile în care este absolut necesar, să păstreze o distanță de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane, să protejeze copiii. 

“Este o perioadă dificilă pentru noi, dar pe care o putem depăși împreună, cu responsabilitate și calm. Rog cetățenii, chiar dacă este decretată stare de urgență, să nu intre în panică, să asculte și să aplice măsurile transmise de autorități, să se informeze doar din surse oficiale și cel mai important să nu faceți deplasări decât dacă este absolut necesar”, a transmis primarul Morar Costan.

Reamintim că persoanele aflate în autoizolare pot fi ajutate în aprovizionare cu apă și alimente de către rude și/ sau prieteni și dacă este necesar pot solicita sprijinul Primăriei Municipiului Dej la telefoanele : 0724 222 319 sau 0724 368 813, pentru aprovizionarea cu alimente, apă, bunuri necesare traiului.

De asemenea pentru rezolvarea problemelor administrative sau sprijin, pentru a evita deplasarea la instituția primăriei, vă rugăm să apelați numerele de telefon ale Primăriei Municipiului Dej 0264 211 790 sau 0731 311 797 sau să transmiteți e- mail la adresa primaria@dej.ro. Taxele și impozitele locale pot fi achitate și online pe site-ul www.primariadej.ro, la secțiunea Taxe și impozite. O altă modalitate electronică de a plăti taxele și impozitele online este prin Sistemul Național Electronic de Plată „ghiseul.ro”, modalitate pentru care este nevoie de înregistrare pe site-ul ghiseul.ro.

Rugăm populația să se informeze doar din surse oficiale. Există o linie Telverde la care cetățenii pot apela în mod gratuit pentru a obține informații despre coronavirus, la numărul de telefon 0800 800 358.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER