Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Control la un depozit de material lemnos din Ciceu Giurgești – FOTO

Publicat acum

pe

În perioada 18-19 noiembrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcției Silvice Bistrița-Năsăud au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea delictelor silvice, combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos și combaterea braconajului piscicol.

În cadrul acțiunii, au fost desfășurate controale și verificări de specialitate la 2 depozite de material lemnos din Ciceu Giurgești și Bistrița Bârgăului. Totodată, au fost oprite pentru control 27 de autovehicule, dintre care 18 transporturi de material lemnos. Au mai fost legitimate 41 de persoane.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de27.900 lei. Din totalul acestora, 10 sancțiuni au fost aplicate conform Legii 171/2010, în valoare de 24.000 lei, iar ca măsură complementară, a fost confiscată cantitatea totală de 61,96 metri cubi de material lemnos, în valoare de 23.314 lei.

Tot în cadrul acțiunii, au mai fost aplicate 6 sancțiuni pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002, în valoare de 2.900 lei și o sancțiune a fost aplicată conform Legii 132/2017, în valoare de 1.000 lei. Tot ca măsuri complementare, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și un permis de conducere.

La acțiune au participat și polițiști ai secțiilor de poliție rurală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, reprezentanți ai ocoalelor silvice de regim, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER