Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Copac prăbușit pe calea ferată, între Iclod și Bonțida – FOTO

Publicat acum

pe

Traficul feroviar s-a desfăşurat cu dificultate, aseară, între staţiile Iclod şi Bonţida, pe raza regionalei Cluj, după ce un copac s-a prăbuşit pe linia ferată.

”Circulaţia trenurilor între staţiile Iclod şi Bonţida, segment feroviar aflat pe raza Regionalei CF Cluj, se va realiza cu tracţiune Diesel, pe firul II, după ce un plop s-a prăbuşit în gabaritul căii, a rupt linia de înaltă tensiune şi stâlpul de susţinere al firului de contact, aferent firului I de circulaţie”, a informat aseară Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Echipele de intervenţie ale SRCF CLUJ au acţionat cu personal propriu pentru tăierea, îndepărtarea copacului şi eliberarea liniilor de cale ferată, pe ambele fire, iar cu două drezine pantograf s-au desfăşurat lucrările necesare pentru înlocuirea firului de înaltă tensiune şi a stâlpului de susţinere, de pe firul I.

Din cauza acestor avarii, înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică, patru trenuri de călători (IR 15836, R 4095, R 4010 şi IR 1831) care urmau să tranziteze zona respectivă, au circulat cu tracţiune Diesel, fiind astfel asigurată continuitate în traficul feroviar.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER