Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Copiii din Gherla, ”vizitați” de polițiști. De ce au avut parte cei mici – FOTO

Publicat acum

pe

În contextul celebrării Zilei Internaţionale a Copilului și a manifestării publice O ZI CU ACADEMY ȘI BOGDAN DUMA, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Gherla, Serviciului Rutier Cluj, Serviciului Criminalistic Cluj, Biroului de Prevenire a Criminalității, au fost prezenţi în municipiul Gherla și au derulat activități de prevenire în rândul celor mici, fiind organizate ateliere de educație rutieră, standuri expoziţionale cu tehnică, toate acestea însoțite de sfaturi preventive – educative.

Curiozitățile copiilor și-au găsit răspunsul, polițiștii rutieri și specialiștii criminaliști explicând într-o manieră cât mai interactivă modul de funcționare a tehnicii utilizate, profitând totodată de atenția acestora pentru a le oferi sfaturi și recomandări educative.

Pe înțelesul micuților, polițiștii au purtat discuții interactive cu ei pe teme precum siguranța rutieră, siguranța în mediul online, dar și la siguranța lor atunci când se află singuri acasă.

Vizita polițiștilor i-a încântat pe copii, întrucât au avut ocazia să vadă autospecialele de poliție de aproape și să vorbească cu polițiștii.

Pe lângă distracție, în urma acestor activități, copiii au primit lecții importante și au înțeles că polițistul este prietenul lor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER