Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Copilul tău va începe clasa a V-a? Înscrie-l la LAPI Dej! Clase de volei, baschet sau engleză intensiv în noul an școlar

Publicat acum

pe

Copilul tău urmează să înceapă clasa a V-a? Înscrie-l la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej!

Copilului tău îi place sportul, dar nu ai idee în ce direcție vrei să se îndrepte? Voleiul și baschetul sunt opțiunile propuse de Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej în anul școlar 2023-2024. Băieții care vor începe clasa a V-a vor urma cursuri de volei, alături de un profesor antrenor, în timp ce fetele vor învăța totul despre baschet! Nu uita! Sportul ajută la circulația sângelui într-un mod optim și oferă o dezvoltare armonioasă, mai ales în rândul copiilor!

Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej se adresează și elevilor cărora le place mai puțin sportul și anunță că va avea o clasă de limba engleză intensiv. Cunoașterea limbii engleze este necesară pentru angajarea în foarte multe domenii, profesii sau ocupații, fiind limba dominantă pe plan internațional.

Înscrierile pentru clasa a V-a se fac la sediul liceului, la secretariat, până pe data de 21 mai (interval orar 8:00-16:00).

Grăbește-te! Locurile sunt limitate!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER