Conectează-te cu noi

Politic

Cornel Itu: Am votat pentru acordarea stimulentului de risc pentru profesori, personal didactic auxiliar și nedidactic

Publicat acum

pe

Deputatul dejean Cornel Itu a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a votat pentru adoptarea proiectului de lege prin care se acordă un stimulent de risc pentru profesori, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic, pe toată durata stării de alertă și a stării de urgență.

”Din primăvara acestui an și până în prezent, o presiune uriașă apasă pe umerii multor categorii profesionale care au fost și sunt nevoite în continuare să se expună riscului de infectare cu noul coronavirus mai mult decât ceilalți români. Pe lângă medici, și despre profesori se poate afirma că se află în categoria de risc crescut. Având în vedere această situație, marți, 13 octombrie, am votat, în ședința de plen a Camerei Deputaților, pentru adoptarea proiectului de lege prin care se acordă un stimulent de risc pentru profesori, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic, pe toată durata stării de alertă și a stării de urgență.

Proiectul de lege este o inițiativă a PSD și este o măsură de sprijin pentru dascăli și pentru cei care lucrează în sistemul de învățământ. Personalul didactic va benefica de un stimulent de risc în valoare de 2.000 lei/ lună, iar personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic va primi un stimulent de 1.500 lei/lună. Sprijinul financiar va fi acordat începând cu anul școlar/universitar 2020/2021 pe toată perioada stării de alertă/urgență”, a transmis Cornel Itu – deputat PSD Circumscripţia 13 – Cluj.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. ICA

    2020-10-16 la 10:48:38 AM

    Cu ce sunt mai presus ca si alti functionari ce lucreaza cu publicul??? Si din care bani? Cresc taxele impinse de aceste costuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER